Dylan Guichard och Bastien Blanqué har beslutat att avsluta sin förening efter mer än ett år tillsammans. En förening som kommer att ha hänfört de många fansen med positiva resultat, ibland nära bedriften, som under tiden Mexiko P1 mot Tino Libaak och Leo Augsburger. Men de senaste resultaten har verkligen varit avgörande i detta beslutsfattande, särskilt med detta svåra nederlag i den andra omgången av previa mot Aitor Garcia och Miguel Angel Sorbe.

blangué guichard

Denna separation kommer uppenbarligen från den yngsta spelaren, Dylan Guichard. Bastien Blanqué har ännu inte kommunicerat på sina sociala nätverk:

"Efter 1 år med Bastien Blanqué bestämde jag mig för att avsluta vårt äventyr tillsammans. Självklart hade jag velat avsluta på en bättre ton än detta P1 i Malaga, inte som vad vi kunde göra.

Aldrig lätt att göra den här typen av inlägg, det var den viktigaste perioden i min unga karriär, och jag kommer alltid att vara tacksam mot dig min Bast.

Du gav mig den här möjligheten, du gav mig din erfarenhet, jag lärde mig mycket och gick framåt tillsammans med dig, så tack för det!

Jag önskar dig det bästa i ditt framtida projekt, jag kommer ut från det här året tillsammans, vuxen och med en vän.

För min del tycker jag att jag har gjort susen, nöjet på planen var inte längre detsamma, jag behöver upptäcka andra saker.

Säsongen är fortfarande lång."

Franck Binisti

Franck Binisti upptäcker padel vid Club des Pyramides 2009 i Parisregionen. Eftersom padel är en del av hans liv. Du ser ofta honom turnera i Frankrike för att täcka de stora evenemangen i padel Franska.