Padeleros, markera era kalendrar för i slutet av maj kommer det att finnas ett evenemang som inte får missas.

Verkligen för att fira himmelsfärden, den Tennis Club Bandol anordnar från 26 till 29 maj 2022 sin första P1000 inom dess magnifika struktur.

Detta evenemang kommer att fira etableringen av två nya spår av padel, vilket ger klubbens erbjudande till fyra plan.

En kärlekshistoria mellan padel och det oundvikliga Bandolais

Det var 2018 som klubbens tjänstemän bestämde sig för att påbörja bygget av två vackra fotbollsplaner. padel.

Framgången lät inte vänta på sig för mycket snabbt fylldes reservationsplatserna upp i hög hastighet.

Efterfrågan fortsätter att växa i regionen och skiduthyrning samt abonnemang (250 euro per år) gör människor glada bland lokalbefolkningen.

Helt naturligt blir det viktigt att utöka erbjudandet till ytterligare två spår.

Så, i december 2021, slutfördes arbetet äntligen och de 4 platserna är nu redo att glädja "aficionados".

En förväntad turnering i en exceptionell miljö

Le padel i Bandol spelas i en exceptionell miljö, på loddahalvön, längs kuststigen

Med havet så långt ögat når och bäckarna några meter bort är det vanligt att se spelare njuta av det idylliska landskapet och ta ett bad mellan två matcher.

bandol havsklubb

Bandol Tennis Club väntar på de bästa franska spelarna för sin P1000, som utan tvekan kommer att hålla en mycket hög standard, med en prissumma på 2 000 euro (900 euro för vinnarna).

Arrangörerna av detta evenemang har tänkt på allt: catering på plats, klädställning och artiklar padel av Sport 2000, sjukgymnaster på plats, betjänad service för att hämta spelare på stationen, vinprovning från Salettes gods (Bandol AOC), kvällar och musikalisk atmosfär.

En mycket trevlig helg i perspektiv!

För mer information tveka inte att kontakta klubben

Sebastien Carrasco

Framtida naturläkare och brinner för padel, Seb är hälso-/mat-herren för Padel Magazine. Han jonglerar mellan pala, quinoa och eteriska oljor. Sedan snart två år tillbaka har han tagit itu med nyheten om den lilla gula bollen med samma passion.