Thierry omeyer, från Team Red Julien Seurin gav oss några minuter att berätta om händelsen Betclic Remontada Padel.

Racketsportentusiast

Jag upptäckte padel för några år sedan, efter att ha stoppat min karriär som professionell handbollsspelare för fyra år sedan. Jag såg den här sporten för första gången på sociala nätverk, jag hade möjlighet att prova den och jag gillade den snabbt. Jag hade spelat lite tennis när jag var yngre, jag är verkligen ett fan av racketar, men framför allt ett fan av padel.

Spela kl padel, vid foten av Eiffeltornet

Inramningen är superfin, vid foten av Eiffeltornet är det riktigt fint! Jag såg den första matchen tillsammans med min tränare Julien Seurin. Det var nära med några fina stygn. Detta är verkligen intresset för padel : ha kul snabbt och ha kul på planen!

Léa Deutsch

Passionerad om Padel sedan 2018 med många erfarenheter inom kommunikation och innehållsskapande vill jag dela min passion med dig genom mina skrifter.