Fokusera idag på Tom Pandora, författaren till låten "Joue la comme Galán", som bestämde sig för att släppa sin YouTube-kanal med samma namn.

Fan av Galán

Min passion för padel var katalysatorn för detta nya äventyr som jag kallade Spela det som Galán. Eftersom jag är ett fan av Ale Galán kunde jag inte hitta bättre. Det var för mig (och padel uppenbarligen) en outtömlig inspirationskälla för att ta sig an nya idrottsutmaningar efter en svår period i mitt liv.

Spela det som att Galán inte bara är en YouTube-kanal på padel. Jag skulle vilja erbjuda en fördjupning i resan för en amatörspelare på jakt efter förbättring, som inte har möjlighet att åka och träna i Spanien. Tanken är att visa hur Mr. Alla som älskar padel kan förbättra sig med det han har tillgängligt. Jag valde att dela detta äventyr på ett underhållande, kreativt och framför allt autentiskt sätt. Eftersom jag är en kreativ person, skriver jag romaner, jag gör musik, videor, jag var angelägen om att placera allt detta i den här kanalen.

Flera storlekar

I detta äventyr vill jag utforska flera dimensioner av världen padel :

  • Inspirerad träning: Med sessioner ledda av de framstående tränarna Moises Benavente Miana och Marcos Lopez, tar jag med mig den spanska andan till min träning och delar med mig av hemligheterna som har format prestationerna för kända spelare som Juan Lebron, Stupa och Di Nenno.
  • Kraft och prestanda: Jag dyker in i vikten av kost i utvecklingen till padel, ger praktiska råd för att hålla en kropp i toppform och redo att prestera.
  • Turneringsvloggar: från spännande ögonblick av P250 och P500 turneringar till mer avslappnade P100 eller blandade evenemang med vänner, min partner och andra spelpartners. Varje video fångar essensen av spelet och kamratskapet.
  • Kreativitet i handling : Jag är en kreativ artist och varje video är ett unikt berättande verk, sammanslagning av originalmusik (för varje video kommer jag att skapa musik som sedan kommer att finnas tillgänglig på alla streamingplattformar), uppslukande skrivande och filmiskt perspektiv. Alltid med en touch av kul att underhålla såklart.

Olika mål

De andra målen för kedjan i fullständig transparens. : 

  • Adidas Padel : Jag hoppas kunna nå tillräckligt många människor via den här kanalen för att få ett partnerskap med dem. Jag vet att min nivå som idrottare inte kommer att tillåta mig att göra det, för jag kommer aldrig att bli ett proffs – och det är inte målet – men jag hoppas att kanalen kan hjälpa mig att uppnå detta mål.
  • 1 VS 1 med Ale Galán: det galnaste, men också det coolaste, målet med den här kanalen är att återigen nå tillräckligt många för att jag en dag ska kunna spela med Ale Galán en mot en. Inte för att försöka slå honom, låt oss vara seriösa, utan för att ha det bra.

Mitt mål med Play it like Galán går längre än att dela en enkel sportresa. Jag vill visa hur fans av padel kan bli professionell medan du är kvar i Frankrike. Det är en personlig och autentisk utforskning av passionen och beslutsamheten som behövs för att ständigt förbättra.

Låt fansen identifiera sig

Jag trodde aldrig att jag skulle skapa en YouTube-kanal på padel. På musik, video, komedi okej men vidare padel Nej. Att inte vara någon i världen av padel, jag såg inte poängen. Men det var när man pratade med vänner från padel, bröderna Demidoff, som jag uppskattar enormt, att jag märkte att det inte fanns mycket franskt innehåll på padel amatör. Att personer som Julien Seurin, Man Vives eller till och med Léo Poulain erbjöd innehåll, men i en dimension som är otillgänglig för amatörer som oss, vilket hindrar oss från att identifiera oss själva. Det var de som fick mig att lansera den här kanalen.

Hans son som inspiration

Som kreativ har jag många idéer som studsar runt i huvudet men jag måste resonera med mig själv för det mesta. För den första videon planerade jag att göra innehåll som vi är vana vid att se på YouTube i världen av padel. Eftersom jag var helt ensam om att filma, filma, visa videorna var jag tvungen att göra mjukvara. Men det gick emot min kreativa sida.

När jag kom hem från jobbet, i bilen med min nio månader gamla son bredvid, spelade jag musik, det var musik från filmen Space Jam. Min lille började vifta med armarna. Jag tittade på honom och sa: ”Titta, pappa kommer att göra så här när han kommer ut på planen. World Padel Tour att spela med Galantico”. Jag simulerade att komma in på fältet genom att hälsa på allmänheten etc. I det ögonblicket förstod jag att jag var tvungen att gå i den här riktningen för mina videor.

Introt till min första video var satt. Och resten flöt på naturligt.

Ale erövrat

I min omgivning av padel, flera personer tar fram texten till mig, det är verkligen fantastiskt att se denna entusiasm kring mitt delirium på padel och Galan. Alla kallar mig Galán. Dessutom fick jag veta av Ale Galáns syster, Alba, att han hade sett videon och låten. Enligt honom tyckte han att musiken var riktigt cool och videon var fantastisk. 

Men eftersom han inte har kommit tillbaka till mig direkt, ser jag att jag fortfarande har mycket att göra vad gäller ryktbarhet som ska tas på allvar av Ale. I hans ögon, med det här klippet (att veta att jag var på min nollnivå av padel), Jag är bara ett fan (lite av en nörd) som har kul. Och dagen då jag gör en en-mot-en med honom med Adidas-sponsring kommer att vara en enorm belöning, men framför allt ett maximalt nöje.

Fotokrediter: Maurice Photography.

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !