I anledning av a Wilson-händelse organiserad vid Hem Padel (St Denis), Thibault Le Rol släpper en bit information som alla fans av padel Franska väntade: du padel på fransk tv (förmodligen Bein Sports) mycket snart?!

Du padel på Bein Sports?

"Vi kommer att kunna se padel på fransk TV på kort tid. Det är inofficiellt, och jag kan inte ge dig kanalen, men det var en av mina idéer då. Jag är väldigt glad för padel vilket är bättre och bättre filmat. Jag är glad att det händer på fransk TV. ”

Vi förstår att det sannolikt kan vara Beinsport, som skulle ta över rättigheterna för World Padel Tour.

”Det var min önskan att den här kanalen sände padel en dag, och jag tror att det har gått. För min del vet jag inte om jag kommer tillbaka på Bein Sports, det är väldigt komplicerat. ”

Thibault Le Rol är för närvarande på Amazon Prime, med matchen i nattsessionen den Roland-Garros.

”Jag försöker prata då och då om padel i luften. Jag pratade redan om det på Bein Sports vid den tiden. ”

Thibault Le Rol, en spelare som går framåt

”Jag har spelat i tre år på Hem Padel. Jag går framåt lite efter lite på min ödmjuka nivå. Så vi har den här nya helröda domstolen med Wilson-vännerna. Vi gör framsteg! ”

”Den här röda domstolen är en mycket bra idé från Casa Padel. Det klickar och det är väldigt trevligt att spela. Färgerna sticker ut med den gula bollen. Jag spelar också med Wilsons redskap. ”

Wilson Casa padel panorama

”Jag har gjort många turneringar. Jag vann en eller två P100, efter P500 är det svårare. Och sedan Casa P1000 Padel ibland ! Jag börjar resa runt Ile de France, och ibland även Frankrike för att spela turneringar! ”

 

Information om padel TV ska tas med ett saltkorn. Ja, om vi måste padel på TV är det inte a priori innan nästa säsong, varken mars eller april 2022. Och vi vet hur snabbt saker kan gå i padel, på ett eller annat sätt.

Lorenzo Lecci López

På hans namn antar vi att hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en passionerad sportpolyglot: journalistik genom kall och evenemanger är båda benen. Hans ambition är att täcka de största sportevenenterna (J.O. och världstävlingar). Han är intresserad av Padels situation i Frankrike, och erbjuder utsikter för optimal utveckling.