Ibland går det riktigt fort på World Padel Tour ! Beviset är med paret Benjamin Tison / Teo Zapata som återvände från nästa Sweden Open!

Medans vi trodde Benjamin Tison skulle avsluta säsongen med Javi Pérez, fransmannen är redan tillbaka med Teo Zapata. Ben hittar därför den spelare med vilken han uppnådde det bästa resultatet i sin karriär: att gå in i huvuddragningen i ett WPT Open!

"Allt hände så snabbt! En spelare på 60 -talet bad mig igår att spela med honom men jag sa till honom "Nej". Jag slutade bara spela två turneringar med Javi och det ligger inte i mina värderingar att lämna någon så snabbt för en annan spelare som har fler poäng.

Direkt efter ringde Teo Zapata mig för att erbjuda att reformera vårt par. jag berättade för honom "Kunde du inte ha kontaktat mig innan jag anmälde mig till Javi?!" (skrattar). Jag ringde mina släktingar för att få lite känslor eftersom Teo är någon speciell som jag mår riktigt bra av på banan. Slutligen bestämde jag mig för att återkomma till honom även om beslutet inte var lätt. Lyckligtvis, när jag tog kontakt med Javi för att berätta nyheten, tog han det väldigt bra, var mycket förstående och jag vill verkligen tacka honom för hans reaktion.

Nu är det tillbaka med Teo, vi borde vara utsäde till previas under Masters, så vi har en möjlighet att avsluta 2021 båda! ”

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !