À Roland-Garros att spela på lite av padel installerades under turneringen, Yann Auradou svarar på frågor från Padel Magazine. Han pratar om sitt icke-urval i Franska laget för EM från Marbella.

Icke-urval

"Lite av besvikelse. För en månad sedan visste jag inte att det skulle bli praktik så jag trodde inte att jag skulle tas till euron. Till slut gjorde jag en mycket bra praktik, Jag spelade ganska bra, och i mitt huvud hade jag lite tvivel. Jag sa till mig själv det Jag kanske har min platse. ”

”Till slut blev jag inte fångad. Det finns några som verkligen förtjänar mer än jag. "

Roland-Garros

"Detta är exceptionell. Webbplatsen är bara magnifik. Vi drömde länge om ett land av padel à Roland Garros. Det är klart, jag tog mina första steg kl padel till Roland! ”

Hans kalender

"De P2000 är tillbaka. Vi har väntat på dem länge. Den första turneringen jag ska göra är P2000 i Perpignan i början av juli på Mas-klubben. ”

”Jag kommer att leka med Florian Valsot. Jag spelade aldrig med honom, men jag tror att han har en mycket aggressiv, som min, så jag tror att vi kommer överens. ”

Lorenzo Lecci López

På hans namn antar vi att hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en passionerad sportpolyglot: journalistik genom kall och evenemanger är båda benen. Hans ambition är att täcka de största sportevenenterna (J.O. och världstävlingar). Han är intresserad av Padels situation i Frankrike, och erbjuder utsikter för optimal utveckling.