Yoann Huget, från Team Bleu Laura Clergue berättade för oss sina första intryck av All Star Remontada Padel.

"Robert Pirès presenterade mig för padel"

"Vi har chansen att uppleva en fantastisk upplevelse när vi spelar padel längst ner i Eiffeltornet. Det är ett underlag som vi inte är vana vid att bemästra, det är lite svårt att anpassa sig till på marken. Den första matchen var bra, men vi kommer tillbaka starkare i de kommande fyra matcherna.”

”Jag upptäckte padel med Robert Pirès, för flera år sedan. Jag trodde att jag skulle komma ikapp honom lite snabbare, eftersom han börjar bli lite äldre, men jag har fortfarande lite utrymme för förbättring.”

"De padel låter oss uppleva fantastiska ögonblick, förutom när vi förlorar"

"De padel är ett ögonblick då vi befinner oss bland före detta idrottare, som Thierry omeyer et Florent Sinama-pongole. Vi delar en trevlig tid med en liten tävling: allt går ihop för att ha en fantastisk tid, förutom när vi förlorar!”

"Vi tycker om att träffas och ha kul, eftersom vi är konkurrenter i hjärtat, vi vill vinna!"

Laura Clergue, en erfaren kapten

”Hon gav oss mycket vägledning, goda råd. Det är ett nöje att ha honom vid vår sida och vi hoppas kunna hedra honom i framtida matcher."

Léa Deutsch

Passionerad om Padel sedan 2018 med många erfarenheter inom kommunikation och innehållsskapande vill jag dela min passion med dig genom mina skrifter.