Här är min blogg: Romain Taupin - Padelonomics. Målet: att få dig att veta antalet padel genom min exakta studie kring padel. Men innan jag går vidare, låt mig presentera mig själv:
En handelshögskoleexamen i ekonomi och företagsskapande lärde jag känna Padel under en turistresa till Barcelona i början av 2014. Jag gillade omedelbart denna roliga och sociala sport.

Mycket snabbt brinnande för den här sporten bestämde jag mig i slutet av 2015 för att träna mig att övervaka Padel i Spanien i akademin för Pablo Ayma som är en av de största tränarna för Padel. Sedan dess har jag tränat många spelare på en av de största klubbarna i Barcelona.

Jag ville hjälpa denna sport att utvecklas i Frankrike och började studera i 2016 marknaden Padel Franska. Detta fick mig att skapa den första ekonomiska studien i ämnet för att hjälpa alla spelare i denna sport att se tydligare. På grund av min ekonomiska utbildning har jag rådgivit många klubbar och investerare sedan 2016 i deras planer på att skapa klubbar i Padel.

Om min padel-fil

Denna studie som jag just har genomfört och som jag distribuerar kostnadsfritt syftar till att hjälpa tennisklubbar, privata klubbar, federationer, ligor, projektledare, varumärken, tillverkare att se tydligare om Franska marknadssiffror av Padel.

Allt är faktiskt. All information finns tillgänglig på internet. Om det finns några fel, vänligen meddela mig, jag är glad att slutföra min studie.

Eftersom jag varken var betald eller sponsrad kunde jag genomföra denna studie självständigt

Mitt främsta mål är att göra mig känd i världen av Padel och att dela med mig av mina erfarenheter av denna sport som jag skulle vilja se utvecklas i Frankrike.

Franck Binisti

Franck Binisti upptäcker padellen på Pyramid Club i 2009 i Paris-regionen. Sedan dess är padel en del av hans liv. Du ser honom ofta på turné i Frankrike genom att täcka de stora franska paddelevenemangen.