Det spanska mästerskapet U23 för Coello / Garrido

Arturo Coello och Javi Garrido vann spanska mästerskapet under 23 år 2021 i finalen mot Miguel Yanguas och Ivan Ramirez.

Det var en drömfinal för dessa spanska under 23-mästerskap, med fyra spelare från topp 4 i World Padel Tour ! Slutligen är dessa favoriter, Arturo Coello (22 WPT) och Javi Garrido (34 WPT), som slog Ivan Ramirez (30 WPT) / Miguel Yanguas (46 WPT): 6/3 6/4.

Bland tjejerna, i en final också stämplad WPT, är de Bea Gonzalez (9 WPT) och Bea Caldera (48 WPT) som vann tävlingen och slog Julia Polo (58 WPT) och Patricia Martinez (55 WPT) i finalen. "Beas" vann med samma poäng som Coello och Lamperti: 6 / 3 6 / 4.

Observera att de två vinnande paren inte har tappat en uppsättning av turneringen, tillräckligt för att fylla med självförtroende innan de deltar i huvuddragningen World Padel Tour Valladolid Mästare !