Stark sekvens från Alexis Salles och Benjamin Tison som motiverar det franska laget Padel före finalen i EM mot italienarna.

Alexis Salles: "Det måste bli en fantastisk seger för alla nio och det kommer att leda oss in i finalen och få den här titeln. Det här är veckan vi är här för och jag har förtroende för dig. Okej killar? »

Benjamin Tison: ”En sak, du vet att jag är äcklad över att inte kunna spela och att jag var väldigt ledsen. Där är jag väldigt glad för jag vet att du kommer att göra jobbet och att imorgon kommer vi att uppleva en exceptionell stund med eller utan mig, det spelar ingen roll, det är inte problemet. Vi måste ge oss själva den här chansen för att ha möjligheten att spela i en final. Alla drömmer om att spela mot Italien, det är exceptionellt här. Gör jobbet, var seriös, matcherna är svåra för vi vet att vi är favoriter. Men det är där vi måste vara i form tillsammans och egentligen ger vi allt för att få den här chansen imorgon. Jag räknar med dig. »

För Frankrike!

Leonard Bassi

Jag är den verkställande redaktören och internetkommunikationschef för Padel Magazine. Rör vid allt, padel är en sport som lockade mig väldigt snabbt. Självklart badar jag mig in Padel Magazine. Tveka inte att kontakta oss om du vill att vi ska diskutera specifika ämnen. Webbplatsen är din!