Aranzazu Osoro är här 12:e spelare i världen, hon är känd för sin aggressivitet på planen och sin osvikliga beslutsamhet som gav henne smeknamnet Viking.

Förra veckan, Argentina var på plats på Interclubs N1 2024 med Palavas-teamet – titeln i slutet av turneringen. Vi kunde träffa henne och diskutera med henne hennes år 2023, hennes ankomst till Interclubs och utbyggnaden av padel över hela världen!

En mycket positiv bedömning för 2023

Jag hade turen att få en väldigt bra avslutning på säsongen 2023. Med Jess Castello, vi kunde spela väldigt bra tillsammans och bära varandra till toppen. Jag börjar i år med Vero Virseda, med mycket motivation och förhoppningar inför den kommande säsongen (observera att de två spelarna endast kommer att spela Riyadh-turneringen tillsammans sedan Veronica Virseda bestämde sig för att slå sig samman med Marta Ortega).

Uppenbarligen, när vi börjar ett nytt år, hoppas vi alltid att göra det bättre än det föregående. Så jag har hopp om att jag kan göra det 2024 minst lika bra än förra säsongen.

Interklubbar i Frankrike

För mig är det ett sant nöje att spela Interclubs i Frankrike. Jag kom för att spela med Palavas pga klubben gav mig denna möjlighet. Jag var verkligen glad över att vara här och att få representera den här klubben.

Vi hade ett väldigt bra lag. Och även om jag knappt kände någon av spelarna innan jag kom så tycker jag att vi gjorde ett väldigt bra lag tillsammans. Vi ville alla vinna turneringen.

På fältet, Jag försökte njuta av varje ögonblick. Spelarna jag spelade med, jag kände dem inte och det var en chans för mig att lära känna dem på banan. Det ville jag också säkerställa min partner kan njuta av matchen och att hon ger maximalt av sig själv.

ZAZU OSORO INTERCLUBS

Kommer jag tillbaka nästa år? jag hoppas det. Jag skulle verkligen vilja komma tillbaka och spela nästa år och jag hoppas att det blir så!

Dess närvaro i Frankrike, USA...

Till slut, padel expanderar och internationaliseras enormt. Idag finns det många turneringar, nästan överallt. Att delta låter spelare göra sig kända och främja padel feminin.

Jag tror att han är det viktigt att dra nytta av det eftersom det är en mycket bra möjlighet.

Dess förhållande till Frankrike

Den franska allmänheten är väldigt varm. Han får mig alltid att känna att jag är hemma. Det är därför jag är så glad över att vara i ett så otroligt land.

Jag hoppas att Frankrike fortsätter att vara lika framgångsrikt för mig, i år kommer du normalt sett att se mig på paris (Roland Garros) och bordeaux (för P2).

OSORO INTERCLUBS 2024
Gwenaelle Souyri

Det var hans bror som en dag sa åt honom att följa med på en bana. padel, sedan dess har Gwenaëlle aldrig lämnat domstolen. Förutom när det gäller att gå och se sändningen av Padel Magazine, Du World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franska mästerskapen. Kort sagt, hon är ett fan av denna sport.