Som vi förklarade för dig tidigare, akademin Padel Stuff, som ligger i Bilbao, kommer att erbjuda oss en serie videor för att upptäcka utvecklingen av Paul Daulan, en ung Pau som bestämde sig för att korsa gränsen för att "fortsätta att lära sig i paradiset av padel".

Paul valde att bosätta sig i akademin Padel Stuff, där han kommer att kunna undervisa, men framför allt förbättra sig som spelare genom att träna med Andoni Bardasco (ex 25:e spelare i världen).

På frågan om en reaktion efter sina första träningspass förklarar Paul:

"Under de första dagarna fick jag möjlighet att träna med en ung spelare som precis hade nått åttondelsfinal vid senaste spanska ungdomsmästerskapen. Med Andoni jobbade vi mycket med direktspel på forehand och backhand, och speciellt med rörelser för att kunna hitta rätt positioner som gör att vi kan spela bollen rätt i varje ögonblick.

Det finns många detaljer som sparar mycket tid under ett spel, genom att optimera dina förberedelser och din position på banan. Jag insåg att jag tenderar att överförbereda mig och resa mig när jag slår, och jag har mycket arbete framför mig för att rätta till det och komma närmare den nivå jag letar efter.

Paul-Daulan-diskussion-Padel-Grejer

Innan jag kom hit kände jag att jag använde mina ben och ansträngde mig för en god fysisk ansträngning padel, men nu inser jag att jag rörde mig väldigt dåligt.”

För att illustrera dessa kommentarer, här är det första avsnittet om direkt arbete. Det här är början på en serie videor som kommer att göra det möjligt för oss att följa Pauls arbete mycket nära under veckorna som följer.

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !