Benoit Assadi Hillmann, Toulouse influencer och stor vinnare av Koh-Lanta 2016, var inbjuden under Cupra Final Masters Padel-Point Tour i 4PADEL Toulouse Colomiers.

Hans upptäckt av padel

”Jag upptäckte padel med vänner medan du tittar på videor på internet och även tack vare spänningen i Toulouse, som drar nytta av sin närhet till Spanien. Genom att spela fotboll upptäckte vi padel och vi älskade det direkt."

"De padel, det är en hobby"

"Min praktik av padel det är med vänner på helgen, och på dagarna när vi har lite tid. DE padel det är en trevligare sport eftersom vi delar den med 4 personer. Till skillnad från tennis kan alla spela snabbt och ha kul, vi har roligare och vi har det bra, så jag spelar helst tennis. padel.

Min 4-årige son spelar redan tennis, tennislektioner padel börja från 6 år, från barndomen kan vi introducera dem till denna sport. Vi kommer att skriva in honom i skolan padel så att han kan upptäcka denna sport.”

"Jag är en väldigt dålig spelare, jag hatar att förlora"

Le padel kommer fortfarande att vara kul för mig eftersom jag är en väldigt dålig spelare och jag tror att det inte är en sport för dåliga spelare. Du måste vara väldigt lugn, du måste vara väldigt zen. Jag tror att det är dåligt för min hälsa att tävla! Nu är jag pappa, jag måste föregå med gott exempel, vara väldigt lugn, så på fritiden är det väldigt bra.

Léa Deutsch

Passionerad om Padel sedan 2018 med många erfarenheter inom kommunikation och innehållsskapande vill jag dela min passion med dig genom mina skrifter.