Ibland av ankomsten av världens nummer 1 Ale Galan till Casa Padel, Padel Magazine intervjuade Cyril Hanouna. TV-värden öppnade upp om sina personliga mål i padel. 

Franck Binisti: Vi ses i P100s, P250s, kommer vi att se dig i P500s eller P1000s snart?

Cyril Hanouna: "Vi kanske talar om en P1000 i södra Frankrike, men inget säkert ännu. Ärligt talat, jag tycker om det. Jag ska berätta en anekdot för er: det är det jag verkligen har gett mig in på padel när jag såg dig spela pyramider klubben. Du lekte med Thomas Mitjana och när jag såg dig spela sa jag till mig själv, jag vill bli som dem. Det är väl inte så än, jag är inte på nivån men jag jobbar. »

Franck Binisti: Kan vi säga att du håller ut och att du en dag har ambitionen att delta i de franska mästerskapen i padel ? 

Cyril Hanouna: "Åh ja, jag ger inte upp. Efteråt tycker jag att man inte ska drömma ändå. Jag förlitar mig redan på rankingen. Om jag kommer fram till topp 400 franska, är det enormt. Tanken är att vara topp 400 och självklart stanna där för annars är det för enkelt, man spelar med bra partners. Får jag topp 400 så har jag en fantastisk fest och topp 300, det är galenskap. 8000 personer, 4000 ljudboxar, jag ringer David Guetta som är min vän, jag tar med alla och vi skapar rubrikerna Padel Magazine. Verkligen, jag är glad för det exploderar, det är bra stämning också. Faktum är att jag fick många vänner. »

Franck Binisti: Vi vet att du är en tennisspelare, spelar du fortfarande?

Cyril Hanouna: ”Jag slutade helt, jag spelar inte alls längre. Det måste vara ett år, ett och ett halvt år sedan jag rörde en racket. Jag kunde inte förklara det men jag vill inte längre, jag är så inne på det padel Jag ser inte poängen. Jag tror inte att jag kan spela längre. Äckliga skott är min specialitet, den här sporten är gjord för mig tror jag. (skrattar)"

Thomas Jay

Efter att ha blivit rockad av tennis i nästan 15 år blev jag ett absolut fan av dess kusin padel. I snart ett år nu har jag jagat den lilla gula bollen med en annan racket, men med lika stor passion! Jag är baserad i Lyon och tänker göra dig bättre bekant med padel i regionen och på nationell nivå.