Det är officiellt, även om det inte längre var en hemlighet eftersom de två spelarna redan reste separat i internationella evenemang, för Dorian de Meyer och Thomas Vanbauce slutar äventyret tillsammans.

I ett inlägg på Instagram delade Dorian sina känslor kring denna separation med sina ord:

”Det finns vissa publikationer som är lättare att göra än andra. Denna kväll är det väldigt svårt eftersom jag tillkännager slutet på mitt engagemang med Thomas Vanbauce efter sju års samarbete. Det är omöjligt för mig att beskriva exakt allt vi har upplevt, gått igenom, lärt oss de senaste åren eftersom känslorna är så intensiva. Framför allt har jag mycket svårt att hitta rätt ord. Att börja som vänner som letar efter en aktivitet för att dela goda stunder tillsammans och sluta som partners i ett professionellt projekt, jag tror att det är komplicerat att föreställa sig vad det representerar. Även om vi förmodligen inte lyckades få ut den maximala potentialen ur vårt team, skulle jag vilja säga att jag upplevde några fantastiska år tillsammans med dig som fick mig att växa enormt som människa i alla aspekter av livet. Vägen har varit väldigt svår och det är just därför jag nu är oerhört stolt över det vi har byggt ihop. Jag kommer aldrig att glömma honom.

Jag vill tacka alla som korsade vår väg och trodde på oss. Resan har varit otrolig. Vi uppnådde många av våra mål, som fortsatte att öka år efter år.

Jag skickar uppenbarligen ett speciellt meddelande till Big Padel, det är tack vare dig som vårt team föddes 2017, historien är bara magnifik.

Också ett speciellt meddelande till JT Peyrou, relationen vi byggde som trekant var mycket stark och de delade sportögonblicken var magiska med dig. Ju fler minnen går tillbaka, desto starkare känslor.

Jag önskar dig lycka till Thomas Vanbauce, du vet hur övertygad jag är om att du kommer att lyckas.

För min del känner jag ännu inte till resten av mina projekt då förändringen är komplex för mig. Jag har redan svårt att trycka på "publicera" ikväll så jag ska sluta där."

Franck Binisti

Franck Binisti upptäcker padel vid Club des Pyramides 2009 i Parisregionen. Eftersom padel är en del av hans liv. Du ser ofta honom turnera i Frankrike för att täcka de stora evenemangen i padel Franska.