Fiona Ligi kommer att hedra henne första valet för det franska laget i Qatar. Perpignanaisen är mycket glad över att uppnå detta mål som hon hade satt sig för ett tag sedan.

Enorm stolthet

”Jag förstår fortfarande inte att detta tillkännagivande bara är fantastiskt, när det hårda arbetet lönar sig och belöningen finns, är det bara en enorm stolthet! Jag var inte säker på hur jag skulle placera mig inför detta tillkännagivande. Jag har haft några bra spel på sistone som kunde få mig att tro det, men det var alltid lite tveksamhet. Ju mer dagarna närmade sig deadline, desto mer kom stressen, hela mitt följe trodde starkt på det. De satte mig i tvivel.

Dagen för tillkännagivandet kommer, och där vilken lycka vilken tillfredsställelse, jag var lyckligast! När ditt arbete belönas fylls du av enorm stolthet, det är bara otroligt! Ett urval som jag har väntat på väldigt länge, jag är verkligen väldigt stolt över att få representera Frankrike på Worlds i november!

”Jag visade tränaren att han kunde räkna med mig”

Under urvalslägret för EM saknade jag kanske fortfarande förtroende för fältet, och därför aggressivitet. Jag tog hänsyn till alla råd som jag fick den helgen, och jag gick tillbaka till jobbet med världarna i åtanke.

På P2000 des Pyramides hade vi en fantastisk turnering med Mélissa, som slog Detriviere / Vo och Soubrie / Vandaele, och jag kände att detta uppströms arbete hade låtit mig utvecklas på marken.

Melissa Martin Fiona Ligi tejp Pyramids P2000 2021

Sedan kom det franska mästerskapen. Vi gav allt med Mel, men vi fick inte de resultat vi hoppades på. Jag kände dock en annan energi inom mig på planen, och det var en stor tillfredsställelse för mig att känna den här förändringen. ”

Melissa Martin Fiona Ligi väntar på nederlag för det franska mästerskapet 2021

”Jag ville visa managern under de två senaste turneringarna att de råd som tagits hade beaktats. Jag gjorde mitt bästa för att rätta till situationen och få på plats det som behövdes. Och det är sant att det tillät mig att utvecklas lika mycket i min spelnivå, som på personlig och professionell nivå.
Jag vill tacka min tränare Alain Henry, som följde mig under hela min karriär, som tillät mig att utvecklas och som alltid har trott på mig! ”

”Jag har en mångsidig spelarprofil”

”Jag har profilen för en mångsidig spelare till höger och till vänster, och jag har visat en bra utveckling sedan Perpignan -lägret. Jag kämpar varje match för att nå ännu större mål, och jag tror att Robin såg likadan ut.

FIona Ligi fly P2000 pyramider

Detta tillkännagivande är en enorm motivationskälla, jag går tillbaka till träningen redo att lägga den extra intensiteten varje dag och i varje spel jag måste spela.
Jag kämpade för denna plats, men vi måste fortsätta arbeta och visa utvecklingen under dagarna! Detta är bara början på äventyret!

Jag kommer att ge allt för laget !! #AllezLesBleus !! ”

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !