Dimitri Huet och Hadrien Douard vann Open Casa Padel - P500 i helgen. En turnering leddes med en järnhand av paret under hela turneringen eftersom de inte har tappat någon uppsättning.

I finalen hoppades man att paret Flores / Oudart kunde göra något mot tävlingens favoriter. Men finalistparet tog priset: 2 små uppsättningar.

Dimitri Huet är återigen spelaren i turneringen. Tydligt framför alla spelare på alla sina spel visar det återigen att det är en spelare att titta på i alla turneringar. Hans partner Hadrien Douard gjorde jobbet till perfektion genom att erbjuda ett vanligt spel.

Hem Padel kommer att vara ansvarig för framtida stora tävlingar som ett särskilt steg i National Padel Cup ... European Cup of Clubs padel och dess utmanare stadium av World Padel Tour.