För andra året i rad, herrarna i vitt från All In Padel Lyon vinner 2023 års upplaga av Interclubs N1.

Match 1 – Allvarlig seger för Nathan och Martin: 1/0

Den första punkten i detta möte kommer med Nathan Courrin och Martin Poirieux. De slog Léo Perez och Alexandre Boilevin 7/6 6/3.

En match som varade i 1h18 med ett ganska tajt första set. Angående statistiken för detta möte: 2 pauser vann till 1 med 84 poäng vunna mot 75.

MATCH 2 – Benjamin Tison och Norman Sanchez svårhanterliga: 2/0

Återigen samma som gav titeln, Norman Sanchez och Benjamin Tison, en bra vana för All In. De slog Matthieu Armagnac och Romain Coirault 6/2, 6/0.

Efter 48 minuters spel, 5 pauser och 57 poäng vunna mot 29, är All In heligt!

"Vi visste att det skulle bli svårt"

"Vi är väldigt glada över att vinna den här titeln, det var målet. När vi såg bordet när vi kom visste vi att det skulle bli svårt, men vi sa till oss själva att vi skulle slå de bästa, och det var vad som hände. Jag hade förtroende för alla mina spelare, vi visste att den första matchen var viktig, Nathan och Martin spelade en väldigt stor match och det gav oss självförtroende.”

I match 2 var vi till stor del favoriter med Ben och Norman, utan respekt för dem. De fyra spelarna gjorde jobbet och det gör att vi inte kan spela med Téo och jag erkänner att det inte är så illa...” förklarar Johan Bergeron, kaptenen för All In.

Ett ord till Benjamin Tison, efter ett mycket ansträngande år vibrerade han som en galning under match 1: ”Jag älskar allt med lag, jag är ett fan av lagmästerskap. Jag älskar dejten, plus i slutet av säsongen, det är fantastiskt, det avslutar året, vi är utmattade. Jag vill gratulera Martin och Nathan som hade en stor första match att vinna och de gick för den. Det är inte lätt när man är ung, Nathan vann en stor första match med Jo igår annars är vi ute. Och grattis till hela laget, vi har Thomas som inte spelade, men som har varit med från start. Jag är väldigt glad över att vara här, vi har ett bra lag, en fantastisk grupp och jag hoppas att vi kommer att gå för dubbeln med tjejerna.”

För tredje plats är det Big Padel (124) som påtvingar sig inför Padel Horisont (919).

Léa Deutsch

Passionerad om Padel sedan 2018 med många erfarenheter inom kommunikation och innehållsskapande vill jag dela min passion med dig genom mina skrifter.