Efter en stor match i den första omgången av Greenweez Paris Premier Padel Major, som slutade med en Tie-break förlust i tredje set mot de kvalificerade Sager Nagel och Cordoba går Jérémy Scatena vidare till vår mikrofon.

"En bra lottning, men den gick inte igenom"

Vi hade en bra lottning. Det var ett bra tillfälle. Vi spelade mot kval. Men det hände inte. Det var nästan 42 grader på marken. Skorna brann. Vi är alla trötta.

Det var ett stort spel. Jag tänker särskilt på det här ögonblicket vid 6/5 i sista set där vi kan göra bättre ifrån oss. Vi började tie-breaket dåligt och vi tappade det. Vi hade spelaren till vänster, Sager, framför som slog väldigt hårt. Det var svårt att lobba.

"Min kropp säger stopp"

Jag är trött, jag har dragit på reserverna i flera veckor med skador, lite sjuk, skott mindre bra. Jag är lite i slutet.

Jag måste åka på semester. Min kropp vill inte leka längre. Det hade varit skönt att vinna den här matchen precis innan paus, ta poäng.

Jag har stora mål innan årets slut vad gäller ranking. Jag måste ladda batterierna för att komma så långt som möjligt.

Riktning Korsika i 10 dagar. Jag ska vila och njuta. Sedan kommer jag att förbereda mitt program med helt klart helgturneringar och vila under veckan.

Sager, spelets MVP

Sager var väldigt svår att spela idag. Han spetsade hårt. Ska vi då göra något annat? Jag tror att jag inte spelade så illa när jag spelade honom lågt, men också på hans backhand när han rörde sig genom mitten.

Jag tror att ett av matchens nyckelögonblick är den här berömda punkten på 6/5 15A där jag lyckades motverka Sagels smash. Och Adria väljer att vara på min sida. Vi tappar en poäng som vanns tror jag.

Och sedan börjar jag tie-breaket dåligt. Jag gör några taktiska val som jag inte behöver göra. Jag är såklart besviken, men jag gick efter mig själv. Fysiskt var det väldigt jobbigt.

Motståndarna var helt enkelt starkare idag.

"Mercadal är exceptionellt. Men det kan vara negativt"

Adria Mercadal gör en exceptionell match sett till attityd. Så om han bara gör såna matcher till mig kommer jag aldrig att kunna byta partner. Det enda problemet är att det ibland är negativt, och det påverkar mig. Vi försöker jobba på den sidan så att det blir mindre negativt, så att det följer med mig.

Jag tror att vi kommer att göra många fler turneringar tillsammans. Det finns dock chanser att vi ibland går för att spela med andra spelare. Det är som i ett par, ibland går det mindre bra. Och det är bra tror jag att vi kan se med andra.

Mitten av augusti ska jag spela med Roger Aromi för Argentina. Vi tränar ofta tillsammans. För Madrid letar jag efter en partner. Och i slutet av augusti ska jag vara med Mercadal.

"Jag kanske tar över APT"

Jag har spelare som kontaktar mig för att spela APT. Men jag måste vara försiktig fysiskt eftersom jag har gjort många turneringar, många resor.

Jag inser verkligen att det värsta för en spelare padel professionellt är det resorna, resväskorna, smutstvätten, och efter ett tag väger det psykiskt mycket att komma tillbaka på söndag, för att åka på onsdag. Jag vill också fråga mig själv.

Se hela intervjun här:

Franck Binisti

Franck Binisti upptäcker padel vid Club des Pyramides 2009 i Parisregionen. Eftersom padel är en del av hans liv. Du ser ofta honom turnera i Frankrike för att täcka de stora evenemangen i padel Franska.