Jérôme Inzerillo ser tillbaka på sitt nederlag mot Teo Zapata och Miguel Semmler under 2024 franska interklubbmästerskapen och avslöjar sina ambitioner för 2024.

Återgå till den förlorade matchen mot Semmler / Zapata

"Vi hade en väldigt bra match och jag är så klart lite besviken på slutet, men ärligt talat hade vi två stora första set. Efteråt kopplade vi av vid de viktiga ögonblicken. Jag påpekar också att vi spelade mot två stora spelare också, Teo Zapata och Miguel Semmler.

När det gäller de avgörande ögonblicken, de två pauserna vi tar, tar vi dem ganska lätt, vi har inte intrycket av att verkligen spela dem. Efteråt kom vi tillbaka två gånger och sedan hade Teo och Miguel en väldigt bra tie-break, det var svårt för oss att komma tillbaka fysiskt.”

2024 mål och partners

”Efter en intensiv försäsong känner jag mig redo att ta mig an de utmaningar som väntar mig. Mina mål ? Gå med i det franska laget igen padel och att prestera bra varje gång i alla matcher. Frågan om rangordning finns givetvis i mitt sinne, men jag väljer att inte göra den till min enda angelägenhet. Jag försöker ta matcherna efter varandra och framförallt ha kul. 

För båda turneringarna Premier Padel , Jag kommer att spela tillsammans med Jose Roman Sanchis, en spansk spelare. För de franska mästerskapen kommer jag att samarbeta med Manu Vives. Och sedan får vi se om P2000-talet..."

Se hela intervjun nedan:

Dorian Massy

Ny följare till padel, Jag är fascinerad av denna dynamiska sport som kombinerar strategi och smidighet. Jag hittar i padel en ny passion att utforska och dela med dig på Padel Magazine.