Intervjuade av våra kollegor från Märke, Juan Lebron återvände med mycket känslor till händelser under den senaste veckan, men också om hans framtid långt från Ale Galan. Utdrag.

Lebrons ursäkt

"Jag skulle först vilja be om ursäkt till Alejandro Galán, till Jorge Martínez, till M3 Academy, till mitt team, till Premier Padel, till FIP, och naturligtvis till mina motståndare. Det är en bild som inte är lämplig och jag är väldigt ledsen för den. Jag vill inte glömma fansen av padel...det här får aldrig hända igen. Jag ska försöka lära mig av allt detta och förbättra mig på det här området. Jag gjorde mig själv besviken, jag gjorde min familj besviken, jag går igenom en mycket svår tid..."

Cry rage Lebron Qatar 2024

Galans beslut

"När matchen var slut återvände vi till Madrid. På flygplatsen bad jag Ale om ursäkt och bad honom prata, men i det ögonblicket gav vi varandra en paus... Jag föreslog att vi skulle prata på fredag. Jag ville be om ursäkt för det som hänt, men samma dag, på eftermiddagen, ringde han mig och berättade att han inte ville fortsätta med mig. Jag blev överraskad och mycket förvånad över nyheten, men det är hans beslut och det måste respekteras.

Jag tycker att vi förtjänade ett nytt slut, men hans beslut är förståeligt (...) Jag vet inte om det är rättvist eller orättvist, men jag måste acceptera det”.

Momo Gonzalez, för bara en turnering?

"Jag kommer att spela med Momo i Venezuela eftersom saker och ting presenterade sig så. Vi blev båda överrumplade. Han är en fantastisk person och en fantastisk spelare, men det betyder inte att jag kommer att spela med Momo i följande turneringar. Jag måste se vem jag ska spela med. Det är väldigt viktigt att hitta en bra och positiv dynamik. Jag vill leta efter ett ambitiöst projekt.”

Vi förstår därför att det med all sannolikhet bör ske nya förändringar under de kommande veckorna!

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !