Emmanuel TECLES, Black Crown-spelare, återvänder på sin racket: SKY.

Black Crown SKY har en mycket trevlig design med en sil av en prickig rosa och svart estetik. Denna racket förförde mig snabbt så fort den togs i hand.

BLACK-CROWN-SKY-2015 paddelracket

Viktfördelningen och konsistensen föreslog en prestanda racket och bekväm. Vikten varierar från 350 gr till 370 gr. Denna racket vars sikt är rund överraskar med sin kraft medan den är tänkt att huvudsakligen vara en racket när du är i kontroll.

Jag spelar i nästan ett år med SKY, jag anpassade mig mycket snabbt efter att ha upplevt kraften, som är dess främsta funktion, noga följt av kontrollen. Faktum är att spelet med precision och dosering verkligen underlättas av denna pala.

Efter att ha satt ihop två element i mitt spel är det sant att detta bra grepp och konsistens också ger mig en trevlig bekväm komfort. Vi känner "potenciaen" i slutet av armen.

Den avancerade mångsidigheten i denna racket som är inriktad på kraften gör att jag kan uppnå mitt bästa i min övning Vamos Balck Crown.

Franck Binisti

Franck Binisti upptäcker padellen på Pyramid Club i 2009 i Paris-regionen. Sedan dess är padel en del av hans liv. Du ser honom ofta på turné i Frankrike genom att täcka de stora franska paddelevenemangen.