BENÄGEN Padel Future 1000 Tour of Kungsbacka, Sweden avslutas idag. I finalen möter två argentinska par varandra, Yain Melgratti (14) och Luciano Soliverez (14) mot Maximilian Maple (7) och Franco Da Bianco (7). Du kan se finalmatchen i sin helhet på Youtube.

Sista groparna två par som vill packa ära i sina resväskor för att möta resten av säsongen på bästa möjliga sätt. Arce och Dal Bianco återvänder från en bra prestation på Mästare i Portugal där de kom till finalen och förlorade mot en av de bästa duorna på banan: Stefano Flores (BRA) och Julio Julianoti (BRA), 6-4 / 6-2.

Även om det inte är en turnering av samma storlek som en mästare, är möjligheten för Franco och Maxi att höja första turneringen av säsongen gör detta spel speciellt för dem.

Yain Melgratti i semifinalen på Kungsbacka

Luciano Soliverez och Yain Melgratti närma sig denna final i sin bästa form. Under tävlingen blev de starkare och starkare, gjorde otroliga poäng och slog ut det topprankade paret i tävlingen, mer än att förtjäna en plats i finalen.

Poäng och en fin prispengar att återhämta sig!

Dagens match blir för Yain och Luciano säsongens andra final, med goda minnen från deras första final i säsongen där de vann turneringen. Ajpp Copa Montecarlo International Sports på Club Punto de oro in Argentine.

Finalen lovar en fantastisk show mellan två par som kommer att försöka allt för att få titeln och få så många poäng som möjligt för APT-rankningen. Låt oss faktiskt komma ihåg att det står 2 euro på det vinnande paret och 100 poäng på rankningen!