Brasilianarna vann i matchen om femteplatsen mot Belgien i morse vid Dubai World Cup 2022.

Det här är helt klart inte drömtävlingen för brasilianarna. Mellan tjejerna som trodde att de var kvalificerade till kvartsfinalen och vilka till slut inte var det, och pojkarna som förlorade mot Portugal i slutet av kvällen, var turneringen komplicerad.

Ändå gjorde Seleçao-lagen arbetet för att avsluta på bästa möjliga plats. Tjejerna, som dominerade Nederländerna i går, hamnar på 9:e plats, medan killarna slutar på 5:e plats tack vare sin seger mot Belgien.

Faktum är att efter att paret Bergamini / S.Flores slog Deloyer / Montoisy 6/4 6/4, var det Lucas Campagnolo och Joao Flores som avslutade jobbet mot Geens / Peeters: 6/2 6/4. Tillräckligt för att avsluta tävlingen med lite mindre bitterhet...

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !