Sanyo Gutiérrez på A1 Padel, detta skulle ge ett rejält uppsving för Fabrice Pastors krets. Om vi ​​ska tro den argentinske spelaren är det fullt möjligt, men kanske inte direkt.

Intervjuad av Mundo Deportivo, 39-åringen, förklarade att han inte stängde dörren till vad han beskriver som "en mycket trevlig krets":

”När jag inte längre kan vinna en match mot alla dessa sprickor, går jag till A1 Padel. Jag vet inte exakt hur det fungerar, men om dagen jag slutar spela Premier Padel, kretschefen låter mig spela, det kommer jag bli väldigt glad över att göra.”

Lite som Cristian Gutiérrez eller Tito Allemandi kunde Sanyo därför avsluta sin karriär på denna bana som han bedömer "mycket intressant eftersom det låter yngre människor få erfarenhet." Han erkänner till och med att han följer A1 mer Padel att World Padel Tour ou Premier Padel : "

”När jag tävlar och det också finns en A1-turnering Padel, jag följer de här matcherna mer än våra. Jag avgudar."

En komplimang som borde glädja Fabrice Pastor!

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !