Sanyo och Paquito kommer att spela tillsammans 2024, den här gången är det officiellt. Och det måste sägas, för en gångs skull var ryktena rätt och snabbt.

För att tillkännage denna association skrev argentinaren ett ord fullt av känslor för att beskriva sitt sinnestillstånd, vad han tycker om Paquito och berättelsens moral.

Vi vill att den här historien ska bli vacker, eftersom den börjar så bra. Det är inte många fans som tror på en comeback från Sanyo. Få tror att Paquito och Sanyo kan spela huvudrollerna i denna första riktiga årsversion Premier Padel.

Och slutet på Sanyos säsong talar inte till hans fördel. Fansen tror till och med att Paquito inte har ett bra transferfönster innan säsongsstarten nästa februari/mars

Sanyo, en särskilt känslig spelare, beskriver denna förening med sina egna ord:

"En dag i en intervju blev jag tillfrågad vem jag inte skulle spela med igen och jag svarade aldrig mer med Paquito Navarro för under de två år vi tillbringade tillsammans på planen tänkte vi annorlunda och det skapade skillnader. Konflikter.

I år, medan han fikade med en vän, sa han till mig 'för att avslöja din bästa version måste du spela med någon som är mest lik dig karaktärsmässigt.' Jag tänkte genast på Paquito.

Idag vill jag meddela er att vi kommer att återförenas 2024 och jag är verkligen glad och tacksam mot honom för att han gav mig denna möjlighet och fortsatte att tro på mig, nästan vid 40 år gammal. Jag lovar att jobba hårt fysiskt. Mentalt lugn, vilket helt klart är min svaga punkt. En av mina önskemål för 2024 är att kämpa från start till mål i det här laget. Låt bänkarna göra sig klara, för vi ska bjuda på mycket spel, Paquito.

Moralen i historien: SÄG ALDRIG ALDRIG.”

Franck Binisti

Franck Binisti upptäcker padel vid Club des Pyramides 2009 i Parisregionen. Eftersom padel är en del av hans liv. Du ser ofta honom turnera i Frankrike för att täcka de stora evenemangen i padel Franska.