Den spanska utrustningsleverantören Starvie har beslutat att förnya sitt samarbete med Javier Garrido (rankad som nummer 20 i WPT-rankingen) under ytterligare tre år (2025).

Spelaren från Cordoba gick med i StarVie-laget 2010 när han bara var 10 år gammal. Sedan dess, och efter mer än ett decennium med varumärket, har han blivit en av de mest lovande spelarna på den professionella kretsen.

Trots sin unga ålder vann Javi sex spanska mästerskapstitlar i olika kategorier, var två gånger världsmästare med det spanska landslaget och blev sju gånger mästare i Andalusien. Han vann också två WPT Challengers under säsongen 2021.”Jag är väldigt glad över att få fortsätta med StarVie, åtminstone till 2025. Jag har känt mig hemma här sedan jag gick in i varumärket 2010 och jag är väldigt stolt över att få vara med henne i så många år", sa spelaren.

För Garrido, att vara en del av ett referensmärke i världen av padel är en stor tillfredsställelse och en stor glädje. "Tack vare Jorge och alla människor som tillåter mig att fortsätta i den här familjen kommer jag att ge det tillbaka till dem med mycket arbete och uppoffringar", avslutar Cordoba-spelare.

Slutligen, angående förnyelsen av detta kontrakt, Jorge Gomez de la Vega, general manager för det spanska varumärket kommenterar att "Javi är en del av en generation av spelare som kommer att markera framtiden för padel. Vi vill satsa 100% på honom, på hans framtid och hans projekt, och vi hoppas att detta förbund, som har pågått i 12 år, kommer att fortsätta i många år till.".

Nasser Hoverini

Passionerad om fotboll upptäckte jag padel år 2019. Sedan dess har det varit galen kärlek med den här sporten till den grad att överge min favoritsport.