Närvarande under evenemanget arrangerat av 4PADEL et Babolat i Montreuil, återvände sportjournalisten Thibault Le Rol till vår mikrofon om sin passion för padel.

”Jag spelar inte så mycket, jag spelar bara tre gånger i veckan! (skrattar) Jag spelar mycket Padel Skyline (PH). Jag gör de godkända turneringarna på tisdagar i PH, jag vann två eller tre gånger.

"Jag är i topp 1000, jag håller ut. Problemet är att jag med mitt jobb inte kan turneringar på helgerna, så jag gör turneringar under veckan.

"Syftet med den här sporten är att göra så få misstag som möjligt."

Se intervjun ICI.

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !