Benjamin Tison är på moln nio. Fransmannen kvalar in för en ny lottning med Teo Zapata. Han går till mikrofonen Padel Magazine så fort han lämnar domstolen.

En första åttondel?

Lorenzo Lecci Lopez: Sjätte tabellen den här säsongen! Det är otroligt vad du gör med Teo.

Benjamin Tison :"Kusten är klar. Detta sker efter en period då vi var lite sämre, även om vi varje gång förlorade mot väldigt bra spelare. Vi är nu toppen av previas och vi måste anta. Vi hade två väldigt bra matcher idag. Jag rörde bollen lite mindre men jag visste hur jag skulle vara bra när jag rörde den. Teo spelade väldigt bra."

"Jag sa att mitt mål var att göra en åttonde plats, och jag hoppas att det blir i den här turneringen inte långt hemifrån med min lilla Lorenzo som är hemma!"

Jag gillar spelet!

Lorenzo Lecci Lopez: Du säger att du inte slog bollen för mycket, jag tror att i sekunden satte de dig i kylen!

Benjamin Tison :”Ja ja, jag var lite i kylen. Jag gjorde mitt rutnät väldigt bra, och i princip kom jag ut bra. Jag gjorde många vinnare utan att göra en massa otvingade fel. Jag är väldigt glad idag."

Lorenzo Lecci Lopez: Den här säsongen har du blivit en nyckelspelare i previa eftersom du kan vända den här typen av matcher till din fördel.

Benjamin Tison Det är skönt, jag vet inte om det är så illa, men jag har en väldigt bra säsong. Det bästa utan tvekan, och det är svårt att säga. Jag är väldigt krävande med mig själv. Jag stönar, men jag gör min sjätte målning, det är bara exceptionellt.

Lorenzo Lecci Lopez: Imorgon på centralbanan i den tredje rotationen 9:30 mot Lijo / Ruiz. Det är överkomligt, eller hur?

Benjamin Tison :"Ruiz eller Lijo till höger... Vad som än händer är det ett spel jag gillar på centralbanan!"

För att se mer från fransmannen, se intervjun i Rom.

Från hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en flerspråkig passionerad sport: journalistik efter yrke och evenemang genom tillbedjan är hans två ben. Han är den internationella gentleman Padel Magazine. Du kommer ofta att se det på de olika internationella tävlingarna, men också på de stora franska evenemangen. @ögapadel på Instagram för att se hans bästa bilder på padel !