Det franska paret förlorade i kväll i finalen i Menorca Open-previas av World Padel Tour inför Cristian G. Gutierrez och Vasco Pascoal.

Tison / Scatena: vilken resa!

Fransmännen förlorade ikväll i finalen i tävlingen mot Pascoal / Gutierrez. Ett nederlag på allvarlig poäng 1 / 6 3 / 6. Men i verkligheten var matchen mycket mer balanserad än det ser ut, med många matcher beslutade på punto de oro.

Detta nederlag mot ett par som i slutändan kommer eliminerade 3 franska i detta Menorca Open, bör inte glömma den utmärkta turneringen som Jérémy och Benjamin, som kommer att ha vann 4 matcher i denna turnering, inklusive 3 i tre uppsättningar!

De kommer därför att kunna vila lite innan P2000 i helgen i Toulouse.

Det gäller för Clergue / Godallier

Léa Godallier och Laura Clergue hade alla problem i världen att bli av med den iögonfallande Gomez Rivas / Jensen Sirvent i första omgången av tävlingarna: 6/3 6/7 6/4. De möter två spelare som gjorde känsla när du återvänder från inneslutningen : Carla Tur och Pilar Escandells, Denna Onsdag kl. 09 en final av previas.

Un stort spel i perspektiv mot två spelare som hade uppnått rvinna 5 matcher i rad på Estrella Damm Open, börjar i första omgången av preprevias och slutar på åttonde av finalbordet!

Collombon / Traviesa deltog i löpning denna onsdag

Det fransk-spanska paret, som förblir på en framgångsrik turnering på Sardinien, kommer att ha en stor anmälningsmatch, eftersom hon ärver Lucia Martinez och Ana Fernandez de Osso, två spelare som har haft en mycket bra start på säsongen, vilket deras 29: e plats i loppet visar. Mötet börjar kl 15h00.

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !