Miguel Semmler och Teo Zapata pratade med Mario Cordero efter deras seger vid N1 French Interclub Championships med Casa Padel. Som du kommer att se fick de sedan sällskap av två av sina lagkamrater...

En glädje som dominerar

Teo Zapata: "Jag är väldigt, väldigt glad. Jag lärde känna det här laget i år, det är en fantastisk grupp, jag hade en sprängning utanför banan, vilket är väldigt viktigt för mig. Jag är väldigt glad personligen men också för hela laget vilket var otroligt. Jag tackar också klubben för att jag fick dela banan med Miguel idag. Han höll huset, spelade på en väldigt hög nivå i de tre matcherna vi spelade tillsammans, vilket aldrig är lätt när man kommer tillbaka från skada. Jag gratulerar honom och jag är väldigt glad att se honom tillbaka på den här nivån!”

Miguel Semmler: ”Jag slår inte lika hårt som Teo eller andra spelare så jag måste hitta andra resurser. där vibora är ett av mina bästa drag.”

”I går morse hade jag lite problem men Teo spelade väldigt bra. Jag var tvungen att orka igen, det var länge sedan jag var med i en tävling. Faktumet att återuppta i Frankrike innan säsongsstarten, och som Teo sa, med denna fantastiska grupp är det en mycket bra sak. Jag träffade några underbara människor i Frankrike, som behandlade oss fantastiskt under helgen, så jag är väldigt glad över att ha vunnit den här titeln, att vara tillbaka och framför allt väldigt glad för laget."

Programmet för de närmaste veckorna

Teo Zapata: Träna ordentligt eftersom vi fortfarande är mitt i försäsongen och sedan se med våra respektive partners: Miguel kommer att spela med Pablo Lijo och jag med Enrique Goenaga. Sedan börjar vi kl Premier Padel P1 från Riyadh. Så nu ska vi springa mycket, spendera mycket tid på gymmet och komma i form inför säsongen.

Cyril Hanouna : “Teo och Miguel hade en galen match. De är monster, och vad mer är, de är killförälskade. Vi bara skrattar med dem, där tänker vi bara på en sak: kvällen. Men var försiktig, oroa dig inte, gnäll inte. Vi är bland vänner, vi kommer att skratta, jag älskar dem så mycket... Teo är fransk mästare för tredje gången, och nästa år är han med oss ​​igen." Kommentarer bekräftade av den första berörda personen.

För att lyssna på resten av Cyrils kommentarer och se intervjun i sin helhet, är det precis nedan:

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !