det var en överraskning denna helgen: Alix Collombon och Lorena Rufo har separerat et kommer inte att spela tillsammans sur le Premier Padel den här säsongen. Denna information är desto mer överraskande med tanke på detAlix Collombon hade levererat, under N1 2023 interclubs, vill fortsätta äventyret med den unge spanska spelaren.

Vi frågade Lyonnaise om denna separation. Samt på toppen identiteten på hans framtida partnere.

Ett beslut från spanjorens sida

"Det är inte mitt beslut, det var Lorena som bestämde sig för att avsluta vår förening. För att vara ärlig, jag också frågade frågor i slutet av säsongen. Även om min grundtanke var att ge oss tid et att förbättra vilket inte fungerade i slutet av säsongen.

Hennes beslut, Jag respekterar henne fullständigt. Jag har inga problem med henne, det är en del av padel. "

Övertygande början och desillusioner

”Vår förening hade fungerat väldigt bra i Roland. Det bådade mycket gott och det var vad vi hoppades på. Efteråt blev det mer komplicerat, vi hade dragningar som inte var lätta för att vara ärlig.

alix collombon lorena rufo 8:a

Vi förlorade några matcher, vi tappade självförtroendet. Det var svårt efteråt att ge vår bästa version av laget. Det är som om vi inte hade lyckats hitta majonnäsen som hade tagit Roland så bra.”

Den framtida partnern redan känd?

"Jag vet redan vem jag ska spela med den här säsongen och jag kommer att meddela det snart. Förmodligen inom de närmaste dagarna faktiskt.

Min nya partner, vad jag redan kan säga om henne är att hon har en stor flinade och stor fysik. Hon är en spelare med vem Jag kommer väldigt bra överens ett tag nu Jag är exalterad över att börja denna förening!"

En ny spelare med ett stort flin och en stor fysik? Kan vi tänka oss en association med Marta Barrera eller Carmen Goenaga? Alix säger till oss, vi får vänta. Men har du en förutsägelse om Alix Collombons framtida partner?

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror som en dag sa åt honom att följa med på en bana. padel, sedan dess har Gwenaëlle aldrig lämnat domstolen. Förutom när det gäller att gå och se sändningen av Padel Magazine, Du World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franska mästerskapen. Kort sagt, hon är ett fan av denna sport.