Amélie Detriviere, spelare i laget Totalt Padel avslöjar sina ambitioner för den kommande säsongen.

En säsong 2024 tillsammans med Mélissa Martin

"I början av året var mitt antal turneringar ganska begränsat. Jag fokuserar på att organisera mitt schema så att jag kan spela dagligen och kunna resa till Spanien för att träna. Den här säsongen är jag förknippad med Mélissa Martin. Vi är redan registrerade tillsammans för de franska mästerskapen och vi planerar att delta i FIP-turneringarna såväl som de viktigaste P2000 i Frankrike.”

Spela mer

”Mitt huvudmål är att intensifiera min praktik på padel. Jag måste fortsätta jobba med mitt försvar och de taktiska aspekterna av spelet, det är viktigt för min utveckling. I år väntar några bra deadlines. Det börjar med Senior-VM +, där jag blir kapten och spelare. Jag har också ambitionen att vara i det "normala" franska laget och att delta i de två deadlines 2024: Europamästerskap i slutet av juli och slutligen VM i slutet av året.

Ranking är inte min prioritet just nu. Eftersom jag inte kommer att delta i tillräckligt många turneringar i Frankrike för att ta topp 10 som förra året, fokuserar jag inte på det. Jag planerar att tjäna mindre än P1000, så rankningen tar andra plats.”

Ett samarbete med Total Padel att fortsätta utvecklas

”Jag lockades av Totals allvar Padel, ett företag som verkligen investerar i padel och som stöds av Tennis Warehouse, som kan branschen mycket väl. Teamet är fantastiskt, ivrigt att bygga långsiktiga partnerskap. Våra värderingar är i perfekt harmoni, vilket i hög grad motiverade mitt beslut.”

Dorian Massy

Ny följare till padel, Jag är fascinerad av denna dynamiska sport som kombinerar strategi och smidighet. Jag hittar i padel en ny passion att utforska och dela med dig på Padel Magazine.