Vi välkomnar till vår mikrofon Benjamin Tison, fransmannen nummer 1 och seed nummer 3 i dessa franska mästerskap, tillsammans med sin partner Adrien Maigret.

Synbart nöjd och i fin form är Benjamin otålig att fortsätta matcherna. ”Med Adrien försöker vi hitta våra fötter. Det är inte så mycket höjd här, men förutom det är förutsättningarna optimala, säger han.

Angående hans handledsskada är nyheten lugnande. ”Min handled är bättre; benödemet kvarstår, men jag känner mycket mindre smärta när jag spelar. Jag behöver inte längre antiinflammatoriska medel, smärtan stör mig inte längre, så jag är fullt kapabel att sikta på den här titeln som fransk mästare. »

Slutligen diskuterade vi målet för den här tävlingen: "Med Adrien vill vi vinna den här titeln, något vi aldrig har gjort tillsammans. Vi står inför ett stort oavgjort resultat, med stora matcher i varje skede, så vi tar oss an dem en i taget. Vi behöver bara vinna sex set för att bli korade till mästare i Frankrike. »

För att inte missa något från 2023 års franska mästerskap, hitta oss precis nedan:

Franska mästerskapen 2023: live, programmering, tabeller, resultat... | Padel Magazine

Léa Deutsch

Passionerad om Padel sedan 2018 med många erfarenheter inom kommunikation och innehållsskapande vill jag dela min passion med dig genom mina skrifter.