Klubben i Mas i Perpignan har den allra första P500 National Jeunes. Ferrara och Boulard-Panichi vann för flickorna och Boronad/Fonteny för pojkarna!

Resultat P500 National Youth Mas.

Perpignanais hade rätt till en stor helg padel med den första nationella P500 ungdom U18 som ägde rum samtidigt som P2000!

Bland tjejerna var det Julie Ferrara och Thaïs Baulard-Panichi som vann finalen mot paret Margo Andrieu/Lisa Leroy. Mycket fin tredjeplats för Kimy Barla och Juline Miot!

För pojkarna befann sig seed 1 och 2 i finalen, och det var Yoan Boronad och Timéo Fonteny som vann denna turnering mot François Rajnic och Nathan Courrin. Tredje plats för Valenciennes Baptiste Delbove och Eliot Allave.

En vacker tillställning

Vi kunde vara med på några väldigt bra matcher och en väldigt hög nivå under dessa två turneringsdagar!

Ett stort tack till alla deltagare och deras följeslagare, av vilka några reste många kilometer för att komma till Perpignan! Tack också till Alain Henry och Dominique Campana för organisationen och ledningen av turneringen, utan att glömma FFT.

Från hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en flerspråkig passionerad sport: journalistik efter yrke och evenemang genom tillbedjan är hans två ben. Han är den internationella gentleman Padel Magazine. Du kommer ofta att se det på de olika internationella tävlingarna, men också på de stora franska evenemangen. @ögapadel på Instagram för att se hans bästa bilder på padel !