Den här helgen i Clermont-Ferrand på HPARK utmanades för kvalet av National Padel Kopp.

12 lag i herrarnas bord och 4 i det blandade laget kom för att få den berömda sesam för den sista fasen av Cap d'Agde.

Efter starkt ifrågasatta kvalifikationer vunnit av paren Gabard / Potin och Mack far och son såg finalbordet eliminering av den 4: e seedade Peuvergne / Marcellot så snart de deltog i tävlingen av Joel Bouchoucha och Dominique betalar två spelare med stilar av mycket kompletterande spel.

I semifinalen går de vidare till att ta de senaste mästarna i Auvergne Cordero / Coste i en tredje omgång, fortfarande obeslutna.

På andra sidan bordet tackade Philippe de Bonnevie (gamla nummer 397 ATP) och Réginald Sorbara 6 små matcher i 2 matcher för att nå finalen.

Efter en stor strid på nästan 2 timmar vann De Bonnevie / Sorbara 6/4 i den 3: e uppsättningen efter att ha räddat ett dussin brytpunkter. Fantastiskt resultat från dem, det kommer att vara ett lag att titta på under den sista fasen, trots att de kommer att vara otroliga motståndare trots deras rankning över 300: e plats.

I den blandade turneringen vann paret av Marie Giraudet och Mario Cordero finalen 1/6 6/3 10/6 mot Célia Zwiller och Harold Charpentier under en turnering tvistade i en mycket bra atmosfär.