Tävlar fortfarande i detta Italien major Premier Padel och nykvalificerad till åttondelsfinal återvände Jérémy Scatena till mikrofonen på Padel Magazine om vikten av denna seger och allt vad det skapar.

"objektivt sett förändrar det min säsong, min nästa säsong och min säsong 2024..."

Padel Magazine : Du är kvalificerad för den sextonde finalen! Är du som en dröm just nu?

Jérémy Scatena : "Ja! Speciellt eftersom jag utnyttjade brädan till fullo, grundligt, grundligt... Jag vet inte ens vem jag spelar imorgon (Redaktörens anmärkning: Chingotto / Tello, seedad 4 i turneringen). Jag gjorde min turnering, jag vet att jag mentalt kommer att bli förolämpad av att säga det, men det var mitt mål. Jag hade den här galna målningen. Innan jag spelade Gaspar/Rocafort tittade jag inte på vem jag spelade. Jag ville fokusera på målet som var att komma in i bilden. När jag fick reda på vem jag var uppe mot så erkänner jag att jag inte sov så bra, jag var pressad... Jag tror att jag verkligen inte var bra idag, som igår för den delen. Å andra sidan var jag modig och jag gav verkligen inte upp. Min partner han bara släpper taget (skrattar), han säger bara till mig "Men lägg en boll i banan, jag ber dig". Och jag säger till mig själv, jag ska fortsätta och om vi inte behöver ta en paus och vinna med 7-6 i sista set så gör vi det. Och så finns det den här lilla pausen i 3:an som förändrar spelet.

Objektivt sett förändrar det min säsong i år, min nästa säsong och min säsong 2024. När du tar 40 poäng i snitt, och jag tar 120 i en turnering och det finns 4 turneringar under året... det förändrar mitt liv. "

" Man måste utnyttja det, man vet aldrig, en skada kan hända. Så du måste spela ditt slag ordentligt imorgon. Jag ska lägga ingredienserna imorgon, och jag ska släppa taget lite till. Jag måste älska mitt liv. Det är verkligen exceptionellt för mig att vara här. "

"Jag ger något annat än padel, jag ger mitt hjärta”

Jérémy återvände också till Foro Italico-publiken som hade samlats för att ta bilder och få en autograf i slutet av matchen:

"Efter att ha vunnit sådana matcher, med ett sådant bakslag och skrivit så många autografer, är det verkligen oerhört. Det är egentligen för att vi ger något annat än padel, Jag ger mitt hjärta, jag ger min passion och när jag kan dela den och folk inser det... För vissa är jag sjuk och för andra lever jag min passion och jag försöker dela den. Jag kysser dem i alla fall!"

Scatena-signerar-autografer-Italien-Major-Premiär-Padel

Hela ITW finns här:

Nasser Hoverini

Passionerad om fotboll upptäckte jag padel år 2019. Sedan dess har det varit galen kärlek med den här sporten till den grad att överge min favoritsport.