Jérome Inzerillo tog till mikrofonen av Padel Tidskrift i anledning av P2000 des Pyramides. Med Andrés Britos nådde han semifinalen i P2000.

LLL: Vilka är dina intryck av matchen och hela din karriär?

JI: Vi spelade mycket bra i turneringen. Det var första gången vi spelade tillsammans med Andrés. Vi hittade ett bra band och jag träffade en bra spelare som lärde mig mycket om denna turnering. Vi stannar i semifinalen mot ett superpar (Jeremy Scatena och Benjamin Tison). Ett mycket hårt spel, bra gjort för dem. Vi tränar hårt för att försöka komma tillbaka starkare och slå dem.

LLL: Vi såg en bra kemi på banan. Kan vi träffa dig snart igen med Andrés Britos?

JI: Jag hoppas det. Jag hade inte hittat en fransk partner, så jag fick chansen att spela med honom. Vi har turen att se honom i Frankrike, så Jag hoppas kunna spela många fler spel med honom.

LLL: Vilka är de nästa turneringarna du kommer att delta i?

JI: Vi kommer att försöka göra Lille-turneringen. Efteråt vet jag att det finns en annan i Paris. Jag hoppas att Andrés kan komma tillbaka. Annars kommer jag att leta efter en annan spelare som vill spela bra med mig!

LLL: Hur tycker du om Pyramids klubben och dess infrastruktur?

JI: För mig är han en av vackraste klubbarna i Frankrike, med sju praktiskt taget nya tomter och en halvtäckt struktur. Jag hoppas att inomhusbanor kommer att spela hela året. I en sådan miljö har vi inget att klaga på.

LLL: Hur gick slutningen och återkomsten till tävlingen för dig?

JI: Det är trevligt att vara tillbaka på banan. Under inneslutningen försökte jag träna mig fysiskt och också andas lite för att säsongens start hade varit lite hård. Vi kommer tillbaka och hoppas att året går bättre än det föregående.

Lorenzo Lecci López

Med hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en polyglott som brinner för idrott: journalistik efter kallelse och händelser genom tillbedjan är hans två ben. Dess ambition är att täcka de största sportevenemangen (OS och världar). Han är intresserad av padelsituationen i Frankrike och erbjuder perspektiv för optimal utveckling.