En lovande duo har precis tillkännagivits: Carla Touly / Jessica Ginier. Nyligen separerad från Charlotte Soubrié delar Carla med oss ​​sina mål för detta nya samarbete med Jessica.

Två spelare som känner varandra väl

"Jag minns fortfarande första gången jag mötte Jessica på banorna: det var under finalen i Lyon Senior Tennis Championships. Eftersom vi båda är från samma liga har våra vägar korsats många gånger. Det är otroligt att tänka på att vi idag kommer att möta utmaningarna för den här nya säsongen tillsammans. Jag kan inte vänta med att se vad vi kan åstadkomma."

En speciell säsong väntar

"Att spela den här säsongen med Jessica, speciellt om det potentiellt är hennes sista, är en ära för mig. Jag vill göra den här säsongen oförglömlig för henne. Mitt mål är att hjälpa honom att uppleva unika känslor, att tillsammans skapa minnen som kommer att prägla hans karriär.

Om hon någon gång bestämmer sig för att sluta vill jag att hon gör det med fina minnen. Självklart hoppas jag innerst inne att hon inte säger hejdå till padel. Min personliga utmaning är att motivera henne att fortsätta, att tänja på sina gränser, även om hon i slutändan kommer att göra det som verkar bäst för henne.”

Målsättningen för säsongen

"Den här säsongen är mina mål tydliga. Jag vill delta i alla möjliga FIP för att samla så många poäng som möjligt och kvalificera mig till P1, P2 och Majors. Det är en stor utmaning, men jag är redo att ägna mig åt det fullt ut. Jessica å sin sida är motiverad av önskan att återuppleva de känslor hon hade förra året, särskilt på Roland-Garros. Hon vann allt i Frankrike så hon vill uppleva stora känslor utomlands.

Men med tanke på hennes ansvar som mamma, tränare och fru kommer Jessica inte att kunna delta i alla turneringar. För de som utspelar sig långt borta kommer jag förmodligen att spela med en annan partner, förmodligen en utländsk spelare. Jag kan i alla fall inte vänta på att se hur långt Jess och jag kan gå tillsammans."

"Förutom turneringsrelaterade mål är mitt huvudmål för i år att fortsätta att förbättras varje dag. Att arbeta med Jessica är en bra möjlighet för mig, hennes erfarenhet av padel kommer att hjälpa mig att utveckla mina färdigheter.

Vi planerar att träna i Lyon innan vi åker till Sverige för att finslipa vårt spel, jag kommer även passa på att ladda batterierna med min familj och mina vänner i Lyon. Jessica är också öppen för idén att komma och träna med mig i Barcelona, ​​trots de utmaningar det innebär för henne.”

Dorian Massy

Ny följare till padel, Jag är fascinerad av denna dynamiska sport som kombinerar strategi och smidighet. Jag hittar i padel en ny passion att utforska och dela med dig på Padel Magazine.