För några dagar sedan hölls årets andra P2000 inom den mytomspunna klubben Padel du Mas, i Perpignan. Samtidigt den första Öppna P500 U18 organiserades med syftet att föra samman de unga talangerna i palatset och låta dem gnugga sig med de bästa franska spelarna.

Vi kunde se några mycket bra matcher under dessa två dagar av turneringen.

Hos damerna

Det är paret Julie Ferrara et Thailändare Baulard-Panichi som vann finalen mot Margo Andrieu et Lisa Leroy. Tredjeplatsen gick till Kimy Barla et Julie Miot.

Hos pojkar

Hos pojkarna befann sig seeds 1 och 2 i finalen och det är paret Yoan Boronad/Timeo Fonteny som vann denna turnering mot François Rajnic et Nathan Courrin. Valenciennes Baptiste Delbove et Eliot Allave slutade på pallens sista steg.

Denna första turnering var en riktig framgång för klubben i Padel du Mas som lyckades med sin satsning och som såg ett bra antal deltagare åka flera hundra kilometer för att kunna vara med i tävlingen.

Särskilt omnämnande till Alain Henry och Dominique Campana för organisationen och ledningen av turneringen, utan att förstås glömma FFT.