Klubbarna var värd förra helgen flera turneringar inklusive P100. Tack vare deras feedback och deras engagemang kan vi skicka dig alla dessa resultat. Låt oss njuta av det och ta en rundtur i Frankrike i P100 som gjordes i helgen.

• P100 Mauguio

Turneringssäsongen 2019/20 padel har redan börjat på sidan av Melgorian Racket med en turnering begränsad till 12 lag. Klubbens unga juniorer kvalificerade sig nyligen till semifinal i det franska mästerskapet vann denna turnering. I finalen slog Melgoriens Mathieu Dangueuger i samband med Tom Keen paret Daniel Laune / Philippe Solano.

Den lilla finalen vann paret Marino Ramananarivo / Aymeric Martin mot lokala Bastien Dupuy / Teo Donato.

Nästa möte är 21-22 september för en P250 herrar.

• P100 Tc Coulaines

Tc Coulaines föreslog en P100-herrar i kort format av 9-spel. I slutet av pooler, rangordningar och tröst är det paret Robidas / Merget som vinner i huvuddrakten mot Cardo / Cotinaud.

• P100 av 4Padel Rouen

4Padel Rouen var värd för en manlig P100 förra söndagen. Laureau / Caumont-paret vann i finalen i slutet av spänningen med ställningen 11/9 i super-tie-break, efter att ha sparat en matchpoäng vid 9/8, mot paret Launay / Fabresse. Marcotte / Hattinguais-paret fullbordade pallen, vinnare av den lilla finalen mot paret Levasseur / Deshayes.