Sam carter, grundaren av Limitless gick till mikrofonen på Padel Tidskrift i samband med P2000 des Pyramides som varumärket var partner.

Gränslös: batterier för elektroniska enheter

”Limitless är ett företag som är fokuserat på innovativ batteriladdning, för smartphone eller annan elektronisk enhet. Jag skapade detta företag för två år sedan och jag skapade produkterna. Gränslös finns nu i flera länder. Från mitt förflutna som idrottsman och konstnär märkte jag att vi ofta hade batteriproblem, särskilt under turnéer. Våra produkter uppfyller dessa behov. ”, berättar för oss Sam carter.

Padel, från tennisfamiljen

”Vi är partner för detta evenemang eftersom jag är nära tennis. Padel och tennis är samma familj. Jag kontaktades för att vara en partner till det här evenemanget och jag tyckte att det var jättebra. En vacker turnering i en fantastisk miljö. "

Lorenzo Lecci López

Med hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en polyglott som brinner för idrott: journalistik efter kallelse och händelser genom tillbedjan är hans två ben. Dess ambition är att täcka de största sportevenemangen (OS och världar). Han är intresserad av padelsituationen i Frankrike och erbjuder perspektiv för optimal utveckling.