Smaïl Bouabdellah, fotbollspresentatören och kommentatorn, var närvarande underorganiserat evenemang ens 4PADEL et Babolat i 4PADEL av Montreuil.

Som han förklarar för mikrofonen av Mario Cordero, är presentatören ett sant fan av denna sport.

"Jag är ett fan av padel. Jag började med Benoît Cheyrou och fortsatte med Christophe Jallet, men de gick lite snabbare än jag. Jag tänkte bromsa dem, så de fortsatte och jag är i min egen takt (skratt).

En vanlig spelare, som deltog i sin allra första turnering!

”Jag lyckas spela två gånger i veckan och när det är bra veckor, tre till fyra gånger! Det är första gången jag gör en turnering. Jag tror att jag är för skör för att göra riktiga turneringar.

Och under press från Mario slutade Smaïl med att ge sig, han kommer mycket snart att delta i en godkänd tävling:

"Jag lovar, jag kommer att göra en certifierad turnering inom två månader. Jag har till slutet av mars/början av april på mig att göra det!”

Se hela intervjun HÄR !

Xan är ett fan av padel. Men också rugby! Och hans inlägg är lika slående. Fysisk tränare av flera padel, han avslöjar atypiska inlägg eller behandlar aktuella ämnen. Det ger dig också några tips för att utveckla din kroppsbyggnad för padel. Det är uppenbart att han påtvingar sin stötande stil som på fältet padel !