Thierry omeyer, passerade den franska handbollslagets emblematiska målvakt P2000 av pyramiderna. Han gick till mikrofonen på Padel Tidskrift.

Thierry Omeyer: Jag gillar att spela padel vid pyramiderna. Jag har mycket kul, och mitt mål är nu att försöka förbättra.

FB: Kan vi hitta några likheter mellan hand och padel, särskilt på fotarbete?

TILL: I padel behöver du inte alltid försöka slå hårt, det finns mycket touchdown. När det gäller fotarbete, det finns många likheter med positionen som handbollsmålvakt som spelas mycket på små stöd. I padel är det de små justeringsstegen som gör att du kan vara väl placerad i förhållande till bollen. Det gör att jag kan behålla mitt fysiska tillstånd.

FB: Snarare ljus, lob eller med 3?

TILL: Jag försöker behärska alla skott. Jag förstod att loben är en riktig attack så jag försöker arbeta med den.

Lorenzo Lecci López

Med hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en polyglott som brinner för idrott: journalistik efter kallelse och händelser genom tillbedjan är hans två ben. Dess ambition är att täcka de största sportevenemangen (OS och världar). Han är intresserad av padelsituationen i Frankrike och erbjuder perspektiv för optimal utveckling.