Wendy Barsotti fick en ur led i höger axel P1000 de All In Padel sporter. Den franske spelaren kommer därför inte att kunna delta i det franska lagets praktik för Worlds.

Jag hörde ett klick

Padel Magazine : Du fick just din axel ur led, berätta vad som hände?

Wendy Barsotti:"Jag spelade till vänster under All In P1000 Padel Sport, precis som då. Jag trodde att jag fortfarande hade en stark axel men inte alls..."

"På en smash hörde jag ett klick och min axel bestämde sig för att gå ur led, som tur var kom den tillbaka på plats av sig själv 10 sekunder senare, men det räckte för att skada ledbanden... Vi kan säga att det är en säsong som inte slutar på topp."

Tittar på framtiden

Padel Magazine : Denna skada kommer därför att få en konsekvens på mycket kort sikt, nämligen praktiken i Frankrike-laget...

Wendy Barsotti:"Exakt. Jag träffade min läkare och han satte mig på total avstängning i tre veckor, det var dags att läka. Så jag ringde tränaren Robin Haziza för att berätta att jag inte kommer att kunna vara med på uttagningslägret i år.

Padel Magazine : …Men också på världarna? Och de franska mästerskapen?

Wendy Barsotti:”Jag vill inte projicera mig själv så långt, jag väntar på att få reda på om min axel behandlas bra. Och huvudsaken finns inte där, jag ser vidare och projicerar mig mot en ny full säsong.

– Den här säsongen har varit komplicerad. Denna skada markerar förnyelsen av något vackert. Jag åkte till Spanien för att tillåta mig att ta ett steg framåt i mitt spel och mina mål. Jag ser på framtiden!"

martin barsotti monaco

Mina ambitioner är oförändrade

Padel Magazine : Hur ser du på återhämtningen och säsongen som kommer? Har du hittat en lagkamrat till nästa år?

Wendy Barsotti:"Jag kommer att följa exakt vad min läkare sa åt mig att göra, jag kommer inte att ta några onödiga risker. Det är viktigt för mig att läka mig själv perfekt så att jag kan fortsätta under bästa möjliga förutsättningar. För det börjar jag sjukgymnastik för att hjälpa till med läkning.
Jag ringde också till Marianne Vandaele, jag tror mycket på magnetisk healing och hon är bäst för det. Kroppen är fantastisk och med dess hjälp är mirakel möjliga.”

”Mina ambitioner är oförändrade! Jag vill börja min säsong 2023 ännu mer, min kropp skickar ett meddelande till mig, jag lyssnar. 2022 ligger bakom mig, jag ser fram emot det fantastiska år som väntar mig.”

"Angående jakten på en partner så var det inte min prioritet direkt efter min skada, men ingenting oroar mig, allt kommer till punkten vem som vet hur man ska vänta.e. ”

Från hans namn kan vi gissa hans spanska och italienska ursprung. Lorenzo är en flerspråkig passionerad sport: journalistik efter yrke och evenemang genom tillbedjan är hans två ben. Han är den internationella gentleman Padel Magazine. Du kommer ofta att se det på de olika internationella tävlingarna, men också på de stora franska evenemangen. @ögapadel på Instagram för att se hans bästa bilder på padel !