Medan WPT Malaga Open slutade igår ville vi gå tillbaka lite, under kvartsfinalen mellan par 2, Sanyo Gutierrez och Fernando Belasteguin à Martin Di Nenno och Paquito Navarro.

Paquito Navarro förbereder sig för att spika vid wpt malaga open

Andalusian lyste på sitt land och bevisade än en gång för oss att han är en riktig showman.

Med en utmärkt start på matchen där det spanska - argentinska paret lyckades vinna fördelen över sina rivaler på dagen 6-3,Hurrakan från Barrio de los Remedios och hans argentinska lagkamrat kunde tvinga sitt spel och lägga lite rytm i spelet.

Dock under andra set Bela och Sanyo lyckades ta upp poängen (6-2) och sätta sina motståndare i svårigheter genom att bromsa spelet och övervinna deras taktik.

Men det var inte tillräckligt för att stoppa a Paquito Navarro brinner i fredags. Fast besluten att göra jobbet och se till att showen i Palace of Deportes José María Martin Carpena han var svårslagen med argentinarna och visste hur han skulle ta chansen under en Punto de Oro som var avgörande för honom och hans partner.

Låt oss gå tillbaka till åtgärden. Ställningen är 2-0 / 40-40 i tredje set till förmån för Sevillian och Argentinaren. Vid tjänsten hittar vi Paquito Navarro som serverar på Sanyo och efter några utbyten och en lob lite missad från Mago av San Luis, avslutar spanjoren med ett kraftfullt smash som återger bollen till sitt fält och lämnar ingen chans till sina rivaler.

På denna vunna punkt släppte han ut all sin glädje och spänning som han lägger i varje möte genom att släppa en ”Ahora ja!”Demonstrerar allt förtroende som kom från honom vid den tiden.

Väl lanserad Di Nenno och Navarro kommer att övervinna sina motståndare med 6-3 i tredje set och därmed erbjuda sig sin plats i semifinalen. En match mot Chingotto / Tello som de också vann, innan förlorar i finalen mot Lima / Tapia.

 

För att granska denna punkt måste du bara klicka här

poäng: Ole webbplats

 

Sebastien Carrasco

Framtida naturläkare och brinner för padel, Seb är hälso-/mat-herren för Padel Magazine. Han jonglerar mellan pala, quinoa och eteriska oljor. Sedan snart två år tillbaka har han tagit itu med nyheten om den lilla gula bollen med samma passion.