P2000: elitkategorin i padel
Snart kommer franska tennisförbundet att föreslå en ny kategori för turneringarna i padel. Fram till idag hade vi fyra kategorier: P4, P100, P250 och P500. Under 1000 måste vi också lita på ...
Läs mer »Snart kommer franska tennisförbundet att föreslå en ny kategori för turneringarna i padel. Fram till idag hade vi fyra kategorier: P4, P100, P250 och P500. Under 1000 måste vi också lita på ...
Läs mer »La Puerta vid padel, det är när en spelare lämnar planen för att hämta en boll som går utanför planen, en PAR 3 oftast. Spelaren fångar alltså en boll efter att ha...
Läs mer »La Chiquita kl padel är en kort och långsam boll som spelas från baksidan av banan som måste komma fram till motståndarens fötter eller överraska dem diagonalt eller via en parallell. Det här skottet...
Läs mer »Esset till padel, glöm det nu. Redan i tennis är det inte lätt... Så vid padel... Esset är när återvändaren inte kan slå sin motståndares serve. Tjänsten är en…
Läs mer »4PADEL ger oss sin första handledning ”DETTA ÄR VAD PADEL ? ”. En handledning som 4PADEL, helt offbeat och sevärd! http://bit.ly/2G7joIW
Läs mer »FFT PADEL TOUR är det franska tennisförbundets elitbana. Denna krets av padel kommer att ta över från den gamla kretsen som stöds av FFT: My Padel Torn. De…
Läs mer »Le padel är ett enkelt ord. Vi läser emellertid olika ord att prata om i pressen eller någon annanstans padel. Vissa skriver paddla, andra paddlar tennis, padel tennis eller paddel. Vi kommer att försöka dissociera ...
Läs mer »Le Padel Armbåge är den typiska smärtan som uppträder i armbågen efter en stor upprepning av gesten, ett överskott av tändstickor eller ett dåligt utförande. Först och främst, vad är padel.
Läs mer »I världen av padel, det finns termer som vi ibland kan blanda ihop och som är svåra för oss att assimilera. Vi kommer att fokusera på skillnaden mellan bullet exit och...
Läs mer »Bola huevo är en boll som studsar i vinkeln mellan fönstret och marken. Kulan träffar med andra ord både mattan och burspråket. På franska skulle vi kunna översätta...
Läs mer »